Vacature: verpleegkundige (nachtdienst)

Vacature verpleegkundige nachtdienst

WZC Ter Lembeek is op zoek naar een VERPLEEGKUNDIGE NACHTDIENST

voltijds of deeltijds (bespreekbaar) - contract onbepaalde duur - indiensttreding: zo spoedig mogelijk - weddeschaal IFIC 14 of 14B - knelpuntberoep

Gelukkige bewoners: onze zorg. Daar gaan we in het woonzorgcentrum Ter Lembeek voor. Als nachtverpleegkundige werk je dagelijks mee om het geluk van onze bewoners te ondersteunen en te versterken. Naast de verpleegtechnische handelingen en de ondersteuning van de nachtzorgkundige heb je oog voor de kleine, persoonlijke dingen die voor onze bewoners belangrijk zijn. Daarbij overleg je en werk je samen met de verschillende disciplines die in ons woonzorgcentrum actief zijn en kan je gebruik maken van heel wat ondersteunende middelen om ons gezamenlijk doel te realiseren.

Voorwaarden:

Houder zijn van een bachelordiploma verpleegkundige of van een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde (gebrevetteerd of gediplomeerd verpleegkundige) of van het diploma van "gegradueerde verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs HBO5".

Aanbod:

Een boeiende job in een stabiele werkomgeving met een aantrekkelijk loon en bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdscheques, hospitalisatieverzekering, vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer of fiets). Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 3 jaar, verlengbaar met 1 jaar.

Interesse?

Je kan solliciteren door jouw motivatiebrief en cv, een kopie van het gevraagde diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 6 maanden) te bezorgen aan Dirk Cottenier: