Geen doorgang Mandelbrug Wakkensteenweg en Mandelbrug Vijvestraat vanaf 08 april t.e.m. 08 mei

Published on Dinsdag 26 maart 2024

Omwille van een onderboring voor nutsvoorzieningen zal er vanaf 8 april tot en met 8 mei 2024 geen verkeer mogelijk zijn van en naar Wakken over de Mandelbrug. 

Ook het kruispunt Vijvedreef - Wakkensteenweg zal afgesloten zijn.

De Wakkensteenweg wordt afgesloten van hoek Molenstraat / Mandelstraat tot aan het kruispunt Wakkensteenweg / Heirweg. Wagens en vrachtwagens zullen genoodzaakt zijn om tijdens die periode een omleiding te volgen via Wielsbeke, Dentergem en Oostrozebeke. 

In overleg met de gemeente Dentergem is ook beslist om de (kleine) Mandelbrug ter hoogte van de Vijvestraat af te sluiten voor het gemotoriseerde verkeer.  Voetgangers, fietsers, bromfietsers klasse A en speed pedelecs kunnen er wel passeren. Een omleiding voor het gemotoriseerd verkeer wordt voorzien via Waregem, Zulte en Dentergem.

Behoudens externe omstandigheden zullen de werken op 08/05/2024 zijn afgerond. 

TIJDELIJK POLITIEREGLEMENT MAATREGELEN VIJVESTRAAT

Omleiding n.a.v. gestuurde boringen
Omleiding via Wielsbeke, Dentergem en Oostrozebeke
Omleiding Zulte
Omleiding via Waregem, Zulte en Dentergem

Gevolgen voor De Lijn (08/04/2024 - 08/05/2024):

  • Lijn 13 richting Waregem Scholen Westerlaan: niet-bediende haltes: Groene Wandeling, Caignaardstraat, Balta en Sint-Eloois-Vijve Centrum. Er worden geen vervanghaltes aangeboden.
  • Lijn 13 richting Tielt Station: niet-bediende haltes: Sint-Eloois-Vijve Centrum, Balta, Caignaardstraat en Groene Wandeling. Er worden geen vervanghaltes aangeboden.

Raadpleeg de Routeplanner van De Lijn voor de meest actuele reisinformatie