Wegenwerken november-december 2019

Herstel wegverzakking Vaartstraat

Op dinsdag 03/12/2019 starten er werkzaamheden in de Vaartstraat ter hoogte van huisnummer 3. Daar wordt een verzakking in de weg hersteld. Er worden verkeerslichten geplaatst. Naar verwachting zullen de werken voor 20/12 afgerond zijn.

POLITIEREGLEMENT

Bijkomende werken in Ooigemstraat

13/11/2019 - Aansluitend aan de huidige werken in de Ooigemstraat zal er gestart worden met bijkomende werken, namelijk de heraanleg van het kruispunt Ooigemstraat - inrit naar het recyclagepark. 

Momenteel is Proximus nog bezig met de aanleg van een kabel in de berm ter hoogte van huisnummer 2-16 en huisnummer 15-3. Deze werken worden vrijdag aanstaande afgerond. Vanaf volgende week starten voorbereidende werken voor de aanleg van een verlengde voorsorteerstrook ter hoogte van de afslag naar het recyclagepark. 

In de eerste fase zullen kabels verplaatst worden door Fluvius en Proximus en zal er een verlichtingspaal verplaatst worden naar de zijkant van de weg. Dankzij goed overleg tussen de verschillende aannemers kunnen de werken gecombineerd en aansluitend aan de huidige van start gaan. 

In een tweede fase zullen de verdere werken worden uitgevoerd. Naar verwachting zal de Ooigemstraat ten laatste tegen half december opnieuw opengesteld worden.

OMLEIDING (vanaf 18/11)
Het verkeer komende van Wielsbeke/Waregem kan zich via de Expresweg in de Ooigemstraat begeven. Vanaf maandag 18/11 kan het verkeer vanaf de rotonde tot aan de werfzone in beide richtingen rijden, dit is ongeveer 400 meter in de Ooigemstraat.

Voor verkeer komende van Ooigem geldt:
- Plaatselijk verkeer kan doorrijden tot aan de ontsluitingsweg (inrit recyclagepark) - niet tot aan de rotonde. 
- Verkeer richting Waregem kan via de Vaartstraat of de Vierlindenstraat richting N382 rijden.

POLITIEREGLEMENT werken Ooigemstraat - inrit recyclagepark  

POLITIEREGLEMENT Ooigemstraat - BMS Systems