Externe vacatures

Werken bij de overheid?

Op zoek naar een vacature bij een lokaal bestuur? Werkenbijdeoverheid.be biedt wekelijks nieuwe vacatures uit overheden. Kandidaten op zoek naar een job bij de overheid kunnen zich ook registreren. Meer info? www.werkenbijdeoverheid.be: de jobsite voor de overheid.

---

Vacatures bij W13

Hier vind je de vacatures

---

Vacatures Woondienst Regio Izegem

De Woondienst Regio Izegem heeft een vacature voor een Woonbegeleider Woonwinkel. 

Als woonbegeleider voer je opdrachten uit die er op gericht zijn om het grondwettelijk recht op wonen voor elke burger te realiseren. Je hebt een algemeen informatieve taak t.a.v. alle bewoners van de betreffende gemeente. Op vaste zitdagen geef je aan het loket in één van de gemeenten van ons werkingsgebied informatie en advies over diverse woonvragen. Je staat ook in voor begeleiding bij aanvragen premies, huursubsidie, … en voor inschrijving van kandidaten voor een sociale woning.

Daarnaast heb je als woonbegeleider een ondersteunende en begeleidende opdracht t.a.v. kwetsbare doelgroepen op de woningmarkt die met complexe(re) woonproblemen geconfronteerd worden. Door individuele begeleiding op maat werk je (zo nodig in samenwerking met andere diensten) aan een verbetering van de persoonlijke situatie, in het bijzonder op het vlak van wonen. Dat kan gaan over begeleiding van gezinnen via crisisopvang, begeleiding in het kader van een procedure gerechtelijke uithuiszetting, bij klachten omtrent woningkwaliteit, … enz. Complexe dossiers worden regelmatig besproken in het team woonbegeleiders. Voor technische aspecten werk je nauw samen met een technisch adviseur. Verder neem je ook actief deel aan intern en extern overleg.

Meer informatie

---

Vacature coach bewegen op verwijzing

Vacature: bewegen op verwijzing coach voor de regio Waregem, Anzegem en Wielsbeke

Als Bewegen Op Verwijzing-coach is het jouw taak om mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen. Je begeleidt mensen die doorverwezen zijn door hun arts. Je gaat niet samen met de deelnemer bewegen, maar je stelt samen een beweegplan op maat op. Je houdt hierbij rekening met de input van de arts, maar ook met de situatie, mogelijkheden en verwachtingen van de deelnemer. Je volgt het traject van de deelnemer op en koppelt terug naar de arts.

Meer info

Stuur je CV en motivatiebrief voor maandag 13/02/2023 naar nils@logoleieland.be!