Stille studieruimte in 't Ravotterke nu ook op zaterdag en zondag open

Published on Dinsdag 05 januari 2021
15 december 202031 januari 2021
't Ravotterke

Hogeschool- en universiteitsstudenten kunnen nog tot 31 januari 2021 gebruik maken van de stille studieruimte in ’t Ravotterke (Hernieuwenstraat 14A, Wielsbeke). De studieruimte is elke dag geopend van 8u tot 19u (ook op zaterdag en zondag). 

Reserveren weekdagen 

Reserveren weekenddagen

Omwille van de coronamaatregelen is er een beperkte capaciteit. Reservatie is verplicht en kan via de inschrijvingsformulieren hierboven. De plaatsen zijn beperkt, bedankt om ze voor te behouden aan mensen die geen alternatieven hebben: geen eigen kot of rustige ruimte thuis. Wielsbeekse inwoners krijgen voorrang.

Na inschrijving ontvang je een mail van de jeugddienst met daarin de bevestiging van je reservatie, of mededeling indien volzet. Mogen we vragen om, in de mate van het mogelijke, minstens 2 dagen op voorhand te reserveren? Dat zorgt ervoor dat we tijdig de puzzel kunnen maken.

Respecteer tijdens het studeren alle veiligheidsmaatregelen. Hou ten allen tijde een afstand van 1,5m, draag een mondmasker bij het binnenkomen en buitengaan en bij verplaatsingen in het gebouw. We moedigen aan om ook tijdens het studeren aan de tafel het mondmasker zo veel als mogelijk aan te houden. Was en ontsmet regelmatig je handen en verplaats de tafels en stoelen niet. In de ruimte is een co2-meter voorzien om de kwaliteit van de lucht in de ruimte te controleren. Tijdig verluchten is de boodschap.

Meer info en alle afspraken zijn hieronder te vinden. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de jeugddienst (jeugd@wielsbeke.be).

Praktische afspraken