Volg gemeente Wielsbeke ook op facebook, instagram en LinkedIn

Published on Dinsdag 25 januari 2022

De gemeente Wielsbeke is actief op diverse sociale media. Hieronder vind je een overzicht. Blijf op de hoogte en volg onze accounts!

Facebookberichten facebook.com/wielsbeke

facebook.com/wielsbeke

Via www.facebook.com/wielsbeke houden we je op de hoogte van ditjes en datjes uit de gemeente. Zo kondigen we wegenwerken, workshops en activiteiten aan, kun je foto’s bekijken van recente huwelijken en jubilea, bieden we informatie over gemeente- en OCMW-diensten en zo veel meer... Blijf op de hoogte en volg ons via http://www.facebook.com/wielsbeke

Ingezonden foto's Instagramkanaal gemeente Wielsbeke

instagram.com/gemeentewielsbeke

De gemeente Wielsbeke is ook actief op instagram. Via de instagram-pagina willen we vooral de mooiste plekjes en de meest opvallende activiteiten in de gemeente in beeld brengen. 

Neem jij af en toe foto’s van leuke gebeurtenissen, natuurbeelden of trekpleisters in Wielsbeke, Ooigem of Sint-Baafs-Vijve en heb je een publiek profiel op instagram? Vermeld dan zeker de hashtag #igwielsbeke bij jouw foto! Als je de hashtag #igwielsbeke gebruikt, ga je ermee akkoord dat we jouw foto kunnen gebruiken in het infomagazine, op Instagram, Facebook of wielsbeke.be. Uiteraard mits bronvermelding!

Gemeente en OCMW Wielsbeke op LinkedIn

linkedin.com/company/gemeentewielsbeke/

Op LinkedIn ontdek je vacatures bij de diensten van gemeente en OCMW en lees je updates over grote projecten in de gemeente (zoals de realisatie van het nieuwe sportcomplex). 

Je vindt ons hier: linkedin.com/company/gemeentewielsbeke/