Aanvraagformulier ontlening werken

Als gemeentedienst willen we alle maatregelen en richtlijnen die de verspreiding van het virus tegengaan uiteraard strikt opvolgen. Deze zijn helaas niet verenigbaar met een geopende bibliotheek waar iedereen vrij in en uit  kan lopen. Daarom hebben we gezocht naar een veilig alternatief waardoor klanten toch gewoon materialen kunnen uitlenen maar dan op een veilige manier die helemaal past binnen de huidige maatregelen en richtlijnen.

Sinds 23 maart moesten we de bibliotheekwerking ook uitschakelen  omwille van de overschakeling naar een nieuw softwaresysteem. Maar nu dit achter de rug is, is de bib vanaf maandag 6 april 2020 helemaal terug met een gratis afhaaldienst. Daarbij worden de hygiënische maatregelen uiteraard streng toegepast.

Vanaf nu kan je dus materialen reserveren en die na een seintje van ons komen ophalen in de doorsteek van de bib naar de kerk. Kom dus nooit zomaar naar de bib! Wacht steeds ons telefoontje (of mailtje) af.

-Hoe kan je materialen reserveren? Boeken of andere materialen reserveren kan heel eenvoudig via onderstaand digitaal aanvraagformulier. Enkel voor wie over geen mail beschikt: contacteer de bib op werkdagen tussen 9u. en 10 u.  of tussen 13.30 u. en 14.30 u. .

-Spelregels:

Lees hier aandachtig de regels - we vragen uitdrukkelijk om deze strikt na te leven.

-Aanvraagformulier:

  1. Ga via de catalogus (https://wielsbeke.bibliotheek.be) na of de materialen daadwerkelijk aanwezig zijn.
  2. Vul hieronder de nodige informatie in.    (*=verplicht)