NOAH Wielsbeke

NOAH is een dagverzorgingshuis waar oudere personen met een zorgbehoefte een gezellige dag kunnen doorbrengen in een warme, huiselijke omgeving. Samen koken, eten, knutselen, lezen, op uitstap gaan,… kortom: plezier maken in leuk gezelschap. Je kan ook bij NOAH terecht voor persoonsverzorging, zoals een douche, nagelverzorging, handmassage, haartooi,... De verzorgenden van Familiehulp staan altijd voor je klaar. Zo wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt.
NOAH staat voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid en is een samenwerkingsverband tussen Familiehulp en OCMW Wielsbeke. Door de kleinschaligheid van de opvang onderscheiden we ons van andere dagcentra. Met NOAH geeft Familiehulp vorm aan haar visie van zorg op maat.

Voor wie?

  • Voor alle oudere personen die vaak alleen zijn en graag in het gezelschap van andere mensen vertoeven.
  • Voor alle (oudere) personen met een zorgbehoefte.
  • Voor mantelzorgers die even nood hebben aan een rustmoment bij de zorg voor hun partner of familielid.

Waar?
NOAH Wielsbeke is gelegen in de Oostrozebeeksestraat 123 te Wielsbeke (Ooigem). Onze accommodatie omvat een leefruimte met TV, radio en internetverbinding en een rustruimte.
Sinds kort kreeg onze tuin ook een volledige opfrisbeurt waarbij een ruim en toegankelijk terras werd aangelegd, en de mogelijkheid werd voorzien om er pétanque te spelen.

Openingsuren, kostprijs en vervoer
NOAH Wielsbeke is elke weekdag geopend tussen 08.45 u en 16.15 u. Je kiest zelf vrijblijvend wanneer je wil langskomen. Graag een volledige dag of liever alleen in de voormiddag? Alles is mogelijk! We kunnen dagelijks tot 10 mensen ontvangen.

Een verblijf in NOAH Wielsbeke kost € 3,50/uur. Wie langer dan 6 uur blijft, kan ’s middags mee aanschuiven voor een warme maaltijd.

Heb je zelf geen vervoer om naar NOAH te komen? Neem contact op met coördinator Klaas Syoen voor meer informatie.

Contact
Wil je graag zelf een kijkje nemen in onze NOAH of kennis maken met onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met coördinator Klaas Syoen (tel: 051/24 88 03 of klaas.syoen@familiehulp.be). Familiehulp heet je graag van harte welkom!

Meer informatie: www.familiehulp.be