De Wielsbeke cadeaubon - informatie voor handelaars

Ben je handelaar in groot Wielsbeke en wens je in te stappen in de  Wielsbeke cadeaubon? Via onderstaand formulier kan je je als handelaar registreren. Na registratie kan je de cadeaubonnen meteen ontwaarden. Jouw zaak zal ook meteen in de deelnemerslijst verschijnen.

Na registratie krijg je een persoonlijke login en wachtwoord via e-mail. Bewaar deze goed en op een veilige plaats. Je persoonlijke login en wachtwoord heb je nodig om het geld van ontvangen cadeaubonnen op je bankrekening gestort te krijgen (zie verdere info).

Zorg ervoor dat je de correcte gegevens invult zodat je vlot kan worden uitbetaald wanneer een consument de cadeaubon in jouw zaak komt spenderen.

Ontwaarden

  • Ontwaarden via de vaste computer: meld je aan op de website www.gift2give.be, kies daar "login handelaar" en "Wielsbeke". Gebruik de unieke code om de cadeaubon te ontwaarden.
  • Ontwaarden via de mobiele app: download de app van Gift2Give via iOS Apple Appstore of Android via de Google Playstore. Meld je aan met je persoonlijke login. Je zal de QR-code van de cadeaubon kunnen scannen en ontwaarden.
  • Ontwaarden via je smartphonecamera (geen QR-scanner-app nodig):

    scan (geen foto nemen) de QR-code van de bon via je smartphone-camera, open de link die je te zien krijgt, meld je aan met je persoonlijk account en ontwaard de cadeaubon.

Vragen?

  • In de FAQ vind je het antwoord op de meest gestelde vragen
  • Heb je vragen over het registreren? Contacteer dan het secretariaat via secretariaat@wielsbeke.be of 056 67 32 40
  • Heb je technische of inhoudelijke vragen? Contacteer dan de dienst beleidsondersteuning via communicatie@wielsbeke.be of 056 67 32 23