De Wielsbeke cadeaubon

Met de Wielsbeke cadeaubon sla je twee vliegen in een klap: enerzijds geef je iemand altijd een passend geschenk; anderzijds geef je de lokale economie een duwtje in de rug.

De gelukkige die de bon(nen) krijgt, kan deze gebruiken bij één van de talrijke handelaars die in het project zijn ingestapt en die je (meestal) kan herkennen aan de nieuwe stickers aangebracht bij de ingang van de winkel. 

Lijst deelnemende handelaars (kaart) 

De Wielsbeke cadeaubon

Papieren cadeaubon

De klassieke papieren bonnen zijn in verschillende coupures verkrijgbaar (5, 10 en 20 euro) en zijn 1 jaar geldig. Ze kunnen ingewisseld worden bij alle deelnemende handelaars in Wielsbeke. Ze kunnen geheel of gedeeltelijk opgenomen worden.

De papieren cadeaubonnen kunnen aangekocht worden aan het onthaal in het gemeentehuis en via de webshop - mits een meerkost voor het aangetekend versturen.

Naar de webshop

Digitale cadeaubon

De digitale bon kan een bedrag naar keuze bevatten, en kan geheel of gedeeltelijk gespendeerd worden bij alle deelnemende Wielsbeekse handelaars. Je hoeft dus niet het volledige bedrag in 1 keer uit te geven. De bon is 1 jaar geldig. Je ontvangt de bon in je mailbox en je kan deze ook via je smartphone laten scannen. Printen kan natuurlijk ook.

Naar de webshop

Opgepast: wil je een digitale bon aankopen om deze bij gelegenheid cadeau te doen? Weet dat van zodra je de gegevens (het e-mailadres) van de ontvanger invult hij of zij de bon meteen in zijn of haar postvak terugvindt. 

Het is dus (voorlopig) niet zo dat jij als aankoper de pdf in je eigen postvak terugvindt, en de bon op een later tijdstip kan schenken. 

Hoe de geldigheidsduur van je digitale cadeaubon controleren

Deelnemende handelaars cadeaubon

Deelnemende handelaars

Zowel de papieren bonnen als de digitale bonnen kunnen bij alle deelnemende handelaars uitgegeven worden. Je vindt de lijst hier:

Lijst deelnemende handelaars (kaart)

Ben je een handelaar en heb je je nog niet geregistreerd voor de nieuwe Wielsbeke cadeaubon? Registreren kan hier. Op deze pagina vind je ook aanvullende informatie voor handelaars. 

Na registratie word je zaak asap toegevoegd aan de lijst.