Komt jouw ontwerp of foto op de heras-afsluiting rond de werf op domein Hernieuwenburg?

Published on woensdag 28 oktober 2020
28 oktober 202029 november 2020
Fototoestel

We hebben het al eerder gemeld: er staan grote werken gepland op domein Hernieuwenburg (bouw nieuw sportcomplex). Hierdoor wordt een deel van het terrein voor lange tijd afgesloten met een heras-afsluiting. Om het zicht wat op te vrolijken, werd beslist een deel van de afsluiting op te fleuren met ontwerpen en foto's van Wielsbeeks talent. En daarvoor hebben wij jullie nodig!

Stuur ons jouw ontwerp of foto, en wie weet is jouw creatie vanaf 2021 op domein Hernieuwenburg te zien!

Wie kan deelnemen?

Elke inwoner van Wielsbeke of lid van een Wielsbeekse vereniging kan een ontwerp of foto insturen.

Wat kan je doorsturen?
  • Een eigen tekening, schilderij, ontwerp, …
  • Een zelfgemaakte foto (indien je foto’s van personen neemt, dienen zij goedkeuring te geven dat deze foto wordt doorgegeven)

! Let wel: de inhoud dient een link te hebben met Wielsbeke en mag geen sponsoring of reclame bevatten voor jouw zaak/vereniging of die van een ander.

Hou er rekening mee dat de herasdoeken een afmeting hebben van 334 cm (breed) op 174 cm (hoog). Maak jouw ontwerp of foto dus in een zo hoog mogelijke kwaliteit!

Deadline?

Dien jouw ontwerp ten laatste in op zondag 29 november 2020. 

Wielsbeekse verenigingen kunnen (gezien corona…) hun ontwerp tot aan de kerstvakantie (zondag 20/12/2020) indienen. Graag een seintje indien je vereniging van plan is om een ontwerp in te dienen.

Hoe?

Stuur je ontwerp of foto naar vrijetijd@wielsbeke.be, eventueel met een link om jouw ontwerp/foto te downloaden indien het bestand te groot is (vb. via WeTransfer).

De 18 beste inzendingen worden uitgekozen door een jury samengesteld uit mensen van de diensten cultuur, jeugd en sport, en zullen vanaf begin 2021 te zien zijn rond de werfzone op domein Hernieuwenburg (bouw nieuw sportcentrum). Succes!