Vrijwilligers gezocht!

Published on Donderdag 07 juli 2022

Het lokaal bestuur werkt op regelmatige basis met vrijwilligers voor diverse activiteiten. Momenteel zijn we op zoek naar:

André Demedtshuis in Sint-Baafs-Vijve

Medewerker permanentie André Demedtshuis

Het André Demedtshuis is een cultuur- en kunstencentrum in Sint-Baafs-Vijve. De werking omvat o.a. het permanente André Demedtsmuseum en de exporuimte waar maandelijks een kunsttentoonstelling doorgaat. Het André Demedtshuis is wekelijks geopend op zaterdag- en zondagnamiddag.

Als vrijwilliger sta je tijdens de permanentie in voor de ontvangst en wegwijs maken van kunstenaars en bezoekers, het registreren van bezoekersaantallen enz.

Receptie fruitsap cava

Host(ess)

Om gemeentelijke recepties bij huwelijken en jubilea in goede banen te leiden zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich tijdens de dag, ’s avonds of tijdens het weekend kunnen vrijmaken. Je staat in voor de ontvangst van het huwelijkspaar en de gasten en het schenken van een glaasje tijdens de receptie.

Cafetaria LDC Ter Lembeek

Medewerker cafetaria LDC Ter Lembeek

Het Lokaal Dienstencentrum Ter Lembeek is op zoek naar vrijwilligers om de cafetaria in de namiddag open te houden. 

Je neemt bestellingen op, bedient de bezoekers en staat in voor een vlot verloop van de cafetariawerking. Je komt terecht in een fijne groep van vrijwilligers, medewerkers en bezoekers.

Wandelnamiddagen - rolstoelduwers gezocht

Rolstoelduwers vaste wandelnamiddagen

WZC Ter Lembeek is op zoek naar rolstoelduwers op de vaste wandelnamiddagen op dinsdag en donderdag (14u30-16u30).

Wandel je graag? Maak je graag deel uit van een fantastische groep? Maak je mensen graag blij? Heb je nu en dan eens een namiddag vrij om met ons mee te stappen (het maakt echt niet uit hoe vaak)?

We bieden jou een gratis lidmaatschap bij een hechte vrijwilligersbende, een verzekering, veel leuke en aangename contacten en bij iedere deelname ook een drankje!

Meer weten? Je wilt je aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier of telefonisch via 056 66 52 83. Vraag naar Anja of Hein.

Als vrijwilliger ben je verzekerd en ontvang je ook een vrijwilligersvergoeding (dit geldt niet voor rolstoelduwers, wel voor de andere vrijwilligersfuncties).

Interesse? Geef dan zeker je gegevens door!
Interesse in: