Inwoners Wielsbeke naar vaccinatiecentrum Waregem Expo

Published on Maandag 22 februari 2021
Grondplan vaccinatiecentrum Waregem Expo

Op dinsdag 23 februari start het vaccinatiecentrum in Waregem Expo op. Het centrum staat in voor de inenting van alle (meerderjarige) inwoners van Anzegem, Deerlijk, Waregem en Wielsbeke.

In de opstartfase worden eerst de zorgverleners verder gevaccineerd. Eens op volle capaciteit kunnen er meer dan 1000 mensen per dag gevaccineerd worden tegen het coronavirus, verdeeld over 6 vaccinatielijnen.

De komende weken en maanden kan je een oproepingsbrief verwachten van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Dat gebeurt zo'n 2 weken voor de eerste vaccinatie. In de brief zal vermeld staan op welke dag en welk tijdstip je verwacht wordt. Belangrijk te weten is dat de afspraak vooraf bevestigd dient te worden. De instructies daartoe staan in de brief.

Je kan ook een uitnodiging per e-mail of sms krijgen:

  • de e-mail is afkomstig is noreply@doclr.be
  • de sms wordt verstuurd vanuit het nummer 8811

De Vlaamse overheid bepaalt wie wanneer een uitnodiging krijgt. Zonder uitnodiging heeft het geen zin om naar Waregem Expo te gaan.

Website vaccinatie.waregem.be

Video: vaccinatiecentrum Waregem Expo in 10 stappen

FAQ voor inwoners van Wielsbeke

Help, ik ben mijn uitnodiging kwijt!

Twijfel je aan de echtheid van je uitnodiging of ben je je uitnodiging kwijtgeraakt? Je vindt steeds een elektronisch exemplaar van je persoonlijke uitnodigingsbrief in je Burgerprofiel of e-Box. Log in via je Burgerprofiel. 

Nog geen Burgerprofiel? Meld je nu aan met je eID, een mobiele app, de Itsme-app of sms. Lees hoe je je eBox activeert via je Burgerprofiel.

Je kan ook bellen naar 1700. Zij kunnen je uitnodiging opnieuw mailen.

Het vaccinatiecentrum in 10 stappen