Vacature: verpleegkundigen

Vacature verpleegkundige

WZC Ter Lembeek is op zoek naar verpleegkundigen

Voltijdse of halftijdse contractuele functie van onbepaalde duur - graad BV1-BV3/C3-C4 - knelpuntenberoep

Gelukkige bewoners: onze zorg. Daar gaan we in het woonzorgcentrum Ter Lembeek voor. Als verpleegkundige werk je dagelijks mee om het geluk van onze bewoners te ondersteunen en te versterken. Naast de verpleegtechnische handelingen en de ondersteuning van de zorgkundigen heb je oog voor de kleine, persoonlijke dingen die voor onze bewoners belangrijk zijn. Daarbij werk je samen met de verschillende disciplines die in ons woonzorgcentrum actief zijn en kan je gebruik maken van heel wat ondersteunende middelen om ons gezamenlijk doel te realiseren. 

Voorwaarden:

Houder zijn van een bachelordiploma verpleegkundige of van een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde (gebrevetteerd of gediplomeerd verpleegkundige) of van het diploma van "gegradueerde verpleegkundige van het hoger beroepsonderwijs HBO5".

Laatstejaarsscholieren of studenten worden toegelaten tot de selectieprocedure als ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een verklaring dat ze binnen een termijn van 4 maanden hun einddiploma kunnen behalen.

Aanbod:

Een boeiende job in een stabiele werkomgeving met een aantrekkelijk loon en bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdscheques, hospitalisatieverzekering, vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer of fiets). Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 3 jaar, verlengbaar met 1 jaar.

Interesse?

Je kan solliciteren door jouw motivatiebrief en cv, een kopie van het gevraagde diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 6 maanden) te bezorgen aan Dirk Cottenier:

  • elektronisch: dirk.cottenier@wielsbeke.be
  • per post: WZC Ter Lembeek: t.a.v. dhr. Dirk Cottenier, Hernieuwenstraat 15, 8710 Wielsbeke