Vacature: diensthoofd technische dienst

Vacature diensthoofd technische dienst

Meer dan 150 medewerkers van het lokaal bestuur Wielsbeke (gemeente en OCMW Wielsbeke) zetten zich dagelijks in om het leven van de ca. 10.000 inwoners van Wielsbeke zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

Onze dienstverlening is zeer divers: denk maar aan sport, cultuur, burgerzaken, groen, armoedebestrijding, evenementen, wegenwerken, ... De uitdagingen voor onze diensten en medewerkers zijn groot en evolueren voortdurend. Samen zorgen we ervoor dat het aanbod van onze dienstverlening zo goed mogelijk afgestemd is op de wensen en behoeften van onze inwoners.

Lokaal bestuur Wielsbeke is op zoek naar:

Diensthoofd technische dienst

Voltijdse contractuele functie van onbepaalde duur - graad A1a-A3a (knelpuntberoep)

De technische dienst voert alle werken uit in eigen beheer die nodig zijn voor het optimaal functioneren van de technische uitrustingen (materieel, gebouwen e.d.), voor een efficiënt beheer van de middelen en een verzorgde, veilige en goed onderhouden infrastructuur in de gemeente. Daarnaast vervult deze dienst ook een logistieke functie naar andere diensten van gemeente en OCMW toe (o.a. bij feestelijkheden en evenementen).

Functie:

Als diensthoofd technische dienst:

 • Ben je verantwoordelijk voor een efficiënt en effectief beheer van het openbaar domein en patrimonium (wegen, pleinen, groene ruimtes, gebouwen, ...) zodat een optimale dienstverlening aan de burger kan gewaarborgd worden.
 • Ben je verantwoordelijk voor de controle en opvolging van de werken in eigen beheer, bijgestaan door de coördinator werken in eigen beheer/werkleiders van de verschillende subdiensten.
 • Draag je bij tot een integrale visie voor het beheer van het openbaar domein en patrimonium en bewaak je de budgetten.
 • Heb je een leidinggevende rol die de medewerkers aanstuurt en motiveert, en kan je het werk zodanig structureren en organiseren dat het vlot en efficiënt verloopt.
 • Sta je voor een open interne & externe communicatie.

Profiel:

 • Je weet het maximum uit je medewerkers te halen en bent hun steun en toeverlaat.
 • Je bent vertrouwd met de techniciteit die komt kijken bij investeringsprojecten op het openbaar domein.
 • Je kan goed plannen en organiseren.
 • Je kan een team aansturen.
 • Je bent resultaatgericht, besluitvaardig en flexibel ingesteld.
 • Je volgt de wetgeving nauw op en informeert het team over nieuwigheden.

Voorwaarden:

Je beschikt over een masterdiploma (of gelijkgesteld).

Indien je niet over het vereiste diploma beschikt, dien je te slagen voor een capaciteitsproef en kan je twee jaar relevante beroepservaring aantonen.

Aanbod:

Een boeiende afwisselende job met een ruime verantwoordelijkheid in een gedreven en dynamisch team met een aantrekkelijk brutomaandloon volgens de weddeschaal A1a-A3a (min. € 3641,48 - max. € 6408,01) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en terugbetaling kosten openbaar vervoer, 2e pensioenpijler, gunstige verlof- en feestdagenregeling. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 3 jaar.

Vraag gerust een loonsimulatie aan onze personeelsdienst (personeelsdienst@wielsbeke.be).

Interesse:

Tot en met vrijdag 02 juni 2023 kan je online solliciteren via https://probis.be/vacatures/ door jouw motivatiebrief en cv, een kopie van het gevraagde diploma, en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 6 maanden) te bezorgen.

Bijkomende informatie kan je terugvinden op https://probis.be/vacatures/. Voor vragen kan je terecht bij jobs@probis.be of 02 467 35 40.