Zomerzoektocht 'De schat van Wielsbeke'

21 juli 201914 augustus 2019
De schat van Wielsbeke

Word jij de vinder van 'De schat van Wielsbeke'?

Van 21/07/2019 tot en met 14/08/2019 worden minimaal 1 en maximaal 3 schatkistjes verborgen in Wielsbeke, Ooigem en/of Sint-Baafs-Vijve. Je kan de schatkistjes vinden aan de hand van dagelijkse tips op onze sociale media-pagina's: afwisselend op https://www.facebook.com/wielsbeke (berichten en verhalen) en https://www.instagram.com/gemeentewielsbeke

De eerste tip leidt je steeds naar de (deel)gemeente waar de schat verstopt is, de volgende tips brengen je steeds dichterbij de vindplaats. 

Wie de schat vindt, mag zelf een prijzenpakket samenstellen*! Je kan o.m. kiezen uit waardebonnen, tickets voor het openluchtbad, theatervoorstellingen in OC Leieland, een bibliotheekpas, … (zie het reglement voor alle mogelijkheden).

  • WINNAAR SCHAT 1 (tuin André Demedtshuis, Sint-Baafs-Vijve): Lore en Stijn Kints
  • WINNAAR SCHAT 2 (domein Hernieuwenburg, Wielsbeke): Dieter Heldenbergh
  • WINNAAR SCHAT (picknickhut, Ooigem): Jarne Lauwers en Veerle Stragier

*Alle info vind je in onderstaand reglement.

De schat van Wielsbeke
Reglement: 'De schat van Wielsbeke'

1. De zoektocht 'De schat van Wielsbeke' start op zondag 21/07/2019 om 12.00u en loopt ten laatste tot en met woensdag 14/08/2019 12u00.
2. Bij 'De schat van Wielsbeke' wordt een schatkistje van 21,5 cm x 15,8 cm x 10,6 cm verstopt in Wielsbeke of deelgemeenten: Wielsbeke, Sint-Baafs-Vijve of Ooigem.
3. Er wordt minimaal 1 schatkist verborgen in voorgenoemde regio. Wanneer de schatkist binnen de termijn van de zoektocht gevonden wordt, zal een nieuwe schatkist worden verstopt, met een maximum van 3 schatkisten binnen de lopende termijn.
4. 'De schat van Wielsbeke' kan gevonden worden aan de hand van tips die afwisselend verspreid worden via berichten en/of verhalen op www.facebook.com/wielsbeke, en via foto’s en tips op www.instagram.com/gemeentewielsbeke
5. De schatkist(en) worden uitsluitend verborgen op publiek domein, op algemeen toegankelijke plaatsen. Privéterrein, waterlopen, hoge bomen, daken, … behoren aldus niet tot het zoekgebied.
6. Om de prijs verbonden aan 'De schat van Wielsbeke' te kunnen opeisen, dient de vinder
a) de vindplaats van de schatkist te kunnen zeggen
b) de instructies in de schatkist op te volgen
c) de schatkist met inhoud te kunnen overhandigen volgens de instructies op het gemeentehuis van Wielsbeke, dit voor 30/09/2019
7. Prijs:
De vinder van 'De schat van Wielsbeke' mag zelf een prijzenpakket samenstellen ter waarde van 50 euro te kiezen uit volgende thema's:
a) De Wielsbeekse geschenkbon (zie https://www.wielsbeke.be/geschenkbon)
b) Toegangstickets voor het openluchtzwembad op Domein Hernieuwenburg
c) Een workshop of theatervoorstelling uit het aanbod van OC Leieland - Vuur voor Cultuur – in OC Leieland op basis van beschikbaarheid (zie https://www.wielsbeke.be/nieuws/cultuurprogrammatie-wielsbeke-2019-2020)
d) Een bibliotheektas en lidkaart voor bibliotheek BIBOX
e) Een maaltijd in het restaurant van Lokaal Dienstencentrum Ter Lembeek (zie https://www.wielsbeke.be/lokaal-dienstencentrum-ter-lembeek)
8. Per gezin kan maximaal 1 schatkist ingeruild worden tegen een prijzenpakket. De vinder/winnaar dient de schatkist voor 30/09/2019 naar het gemeentehuis te brengen, volgens de instructies die ingesloten zijn in de schatkist.
9. De vinder/winnaar wordt bekendgemaakt via www.facebook.com/wielsbeke en eventuele andere communicatiekanalen van de gemeente Wielsbeke. De vinder/winnaar gaat ermee akkoord dat een portretfoto met schatkist en prijzenpakket via www.facebook.com/wielsbeke en www.instagram.com/gemeentewielsbeke verspreid kan worden. De foto kan tevens gebruikt worden op de website www.wielsbeke.be en in het infomagazine van de gemeente Wielsbeke.
10. De zoektocht 'De schat van Wielsbeke' is toegankelijk voor iedereen, met uitzondering van
gezinsleden van personeel van de dienst Beleidsondersteuning van de gemeente Wielsbeke.
11. 'De schat van Wielsbeke' wordt georganiseerd door de gemeente Wielsbeke, Rijksweg 314,
8710 Wielsbeke. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.