Vanaf 20/05 kan je online een afspraak maken voor de dienst burgerzaken en dienst omgeving

Published on Dinsdag 19 mei
20 mei 2020

Als lokaal bestuur streven we steeds naar een klantgerichte, efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van onze inwoners. De Coronamaatregelen hebben ons uitgedaagd om onze werking op een sneltempo om te vormen, zodat we een vlotte dienstverlening kunnen blijven garanderen mét respect voor social distancing. Er werd daarom beslist om alle diensten van de gemeente op afspraak te laten werken.

Nu kunnen we ook aankondigen dat vanaf 20 mei het mogelijk is om voor de dienst burgerzaken en de dienst omgeving (enkel voor inzage openbare onderzoeken) ONLINE een afspraak vast te leggen, de andere diensten zullen geleidelijk aan ook opgenomen worden in het afsprakensysteem.

Het werken op afspraak zal veel voordelen met zich meebrengen, zowel voor u als voor ons: geen wachtrijen meer aan onze loketten, u weet  steeds wanneer we u te woord kunnen staan en hoe lang de afspraak zal duren, onze medewerkers kunnen de afspraken beter voorbereiden zodat u correct wordt geholpen, …

MAAK EEN AFSPRAAK

ONLINE

 • www.wielsbeke.be:
  Via het kalendericoontje  Maak een afspraak
  Via het zoekvenster (trefwoord),

Of rechtstreeks via www.wielsbeke.be/afspraak-maken

 • Kies het product dat u nodig hebt
 • Klik door naar 'maak een afspraak'
 • Kies de datum en het tijdstip die u het beste uitkomen
 • Vul uw contactgegevens in
 • Bevestig de afspraak
 • U ontvangt een bevestigingsmail met een overzicht van je afspraak en andere nuttige info en 2 uur voor de afspraak ontvangt u ook nog een SMS herinnering.

Indien het niet lukt online, kan u ook nog altijd een afspraak vastleggen via:

MAIL

 • Kies het door u benodigde product op de website
 • Maak een afspraak: via mail

TELEFONISCH

Tel: 056/67.32.00

Zodra uw afspraak vastligt, krijgt u een bevestigingsmail. Via een link in deze mail kan u uw afspraak – indien nodig – aanpassen of annuleren. Twee uur voor de afspraak ontvangt u ook nog een SMS herinnering.

KOM (OP TIJD) LANGS OP DE DAG VAN JE AFSPRAAK

! Denk er echter aan, heel wat diensten worden online aangeboden zodat u een trip naar het gemeentehuis kan uitsparen en niet meer persoonlijk hoeft langs te komen. Tip: check altijd eerst even ons e-loket: www.wielsbeke.be/e-loket !

 

Overal worden de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Hierbij doen wij ook een warme oproep aan iedereen om deze na te leven, zowel voor onze als voor jullie gezondheid. Wij verzoeken dan ook uitdrukkelijk alle bezoekers van de gemeentelijke diensten om een mondmasker aan te hebben bij het betreden van onze infrastructuur.