Strong Wielsbeke - schrijf je nu in!

31 augustus 2019
Strong Wielsbeke

Een obstacle run van ca. 1 km op domein Hernieuwenburg waarbij 9 hindernissen overwonnen moeten worden, dat is 'Strong Wielsbeke'! Deze recreatieve run gaat door op zaterdag 31 augustus (15u-18u). Vooraf inschrijven kan tot woensdag 28 augustus. De details vind je hieronder.

WAT?

Een hindernissenloop van ongeveer 1 km op domein Hernieuwenburg. Hierbij zullen 9 hindernissen moeten overwonnen worden. Het aantal toeren dat je loopt, kies je zelf! Dit is een samenwerking tussen de 9 Wielsbeekse ploegen van het “Spel Binnen de Grenzen” die dit jaar niet tegen elkaar gaan strijden, maar die de handen in elkaar slaan om met elkaar deze run te organiseren voor de ganse Wielsbeekse bevolking (en ver daarbuiten). Elke wijk van het “Spel Binnen de Grenzen” staat in voor één obstakel op het parcours en laat iedereen op deze manier de uitdaging aangaan om de hindernissen én zichzelf te overwinnen!

Het is een recreatieve run en geen wedstrijd. Er wordt gezorgd voor een sfeervol parcours met muziek!

WIE?

Strong Wielsbeke is toegankelijk voor iedereen! Jong en oud, sportief en minder-sportief.

WAAR?

Alles gaat door op domein Hernieuwenburg. Aanmelden (ophalen polsbandje) zal gebeuren op de weide voor het gemeentehuis. Mogelijkheid tot douchen achteraf (aangezien vuil en nat worden zeker mogelijk is).

WANNEER?

Zaterdag 31 augustus tussen 15u00-18u00. Je kan starten wanneer het jou het beste past.

KOSTPRIJS?

Vooraf inschrijven: € 2,00 via www.ticketwinkel.be/wielsbeke

Kinderen t.e.m. 12 jaar nemen gratis deel indien vooraf ingeschreven via www.ticketwinkel.be/wielsbeke. Kinderen die vooraf inschrijven krijgen een medaille bij aankomst.

Inschrijven vooraf kan van maandag 1 juli t.e.m. woensdag 28 augustus.
Ter plaatse inschrijven kan ook (zowel kinderen als volwassenen): € 3,00. 

Je ontvangt een drankbonnetje na het afleggen van het parcours bij het inruilen van je bandje, onafhankelijk van het aantal ronden dat gelopen wordt.

Per inschrijving gaat 1 euro naar vzw Kinderkankerfonds. De strijd die kinderen moeten strijden tegen kanker wilden we samen met jullie aangaan & hoe kan dit beter dan via een event waar we ons zowel mentaal als fysiek tegenaan moeten gooien? “Strong Wielsbeke” is niet bedoeld als wedstrijd, maar als een uitdaging voor jezelf en als steun voor zieke kinderen.

Na de obstacle run kunnen jullie verder genieten van de optredens en het vuurwerk die zullen plaatsvinden op de weide voor het gemeentehuis.

Strong Wielsbeke 2019