Nieuw in de bib: gezelschapsspelletjes ontlenen

Published on maandag 29 maart 2021
02 april 2021
Gezelschapsspelletjes te ontlenen bij bibliotheek Bibox

Huis van het Kind Wielsbeke en Bibliotheek Bibox sloegen de handen in elkaar en werkten een nieuw aanbod uit: vanaf 2 april 2021 kunnen bezoekers van de bib er ook terecht voor het ontlenen van gezelschapsspellen.
 
De aankoop van de spelletjes is het meest recente project van Huis van het Kind Wielsbeke en werd mogelijk gemaakt door de projectsubsidie ‘Spel en ontmoeting’ die aan elk Huis van het Kind toegekend werd.
 
In het nieuwe aanbod zitten spelletjes voor de allerkleinsten en voor kinderen, maar ook jongeren en volwassenen zullen zeker hun gading vinden. Er is keuze uit meer dan 40 spelletjes! De collectie zal gaandeweg nog worden aangevuld.
 
🎲 De spelletjes zijn gratis te ontlenen voor een periode van 4 weken, per uitleenbeurt kunnen er maximum 3 gezelschapsspelletjes meegenomen worden. Na terugkomst in de bib worden ze telkens nagezien zodat ze steeds in topvorm blijven.
 
Een greep uit het aanbod: Ticket to Ride, Carcassonne, Escape Room ‘The Game’, aanbod Haba-spelletjes voor de allerkleinsten, Sagrada, aanbod SmartGames, …

Het volledige overzicht vind je hier: https://wielsbeke.bibliotheek.be/mblist/17976