Leieoeverpicknick Sint-Baafs-Vijve

Published on Maandag 29 juni 2020

Kom zalig vertoeven langs de boorden van de oude Leie in het gezelschap van familie of vrienden en met een heerlijke lokale picknick (lunch of ontbijt).

Met een picknickpakket samengesteld door lokale handelaars (incl. drank en picknickdeken) krijgt u alles voor een geslaagde ochtend/middag. Vanuit de picknickplaats vertrek je nadien voor een leuke wandeling in de streek (routes en afstanden naar keuze).

Locatie is het Sint-Bavoplein en de tuin van het André Demedtshuis, Sint-Bavostraat, Sint-Baafs-Vijve.

Inschrijven is verplicht en kan via de balie van het Sociaal huis, via administratie@ocmwwielsbeke.be of 056/66 52 83. Inschrijven mogelijk tot max. 6 personen (incl. kinderen) per groep. Aan elk picknickmoment kunnen max. 15 groepen deelnemen, dus snel inschrijven is de boodschap.

Na inschrijving krijgt u, a.d.h.v. uw opgegeven voorkeur, een aankomstuur toegewezen. Zo vermijden we grote drukte op eenzelfde moment. Gelieve het aan u toegekende aankomstuur te respecteren.

Data:

-          Zaterdag 18 juli van 11u30-13u30
-  
        Zaterdag 8 augustus van 8u-10u
         Zaterdag 29 augustus van 11u30-13u30
         Zaterdag 19 september van 8u-10u

Prijs:
€ 10 /volwassene
€ 5 /kind (< 12j) , kinderen < 3j nemen gratis deel.

De Leieoeverpicknick kadert in de 'Ik zomer West-Vlaams-actie' van de provincie West Vlaanderen en wordt helemaal coronaproof georganiseerd.