kZitermee.be

Published on Woensdag 26 augustus 2020
kZitErmee.be

Wil jij je veerkracht versterken? Ben jij op zoek naar hulp, voor jezelf of voor iemand die je kent? De website Kzitermee.be biedt antwoord!

Corona heeft een enorme impact op ons allen, en stelt ons mentaal welbevinden danig op de proef. We hebben vaker stress, voelen ons eenzamer, angstiger en hebben minder sociale contacten. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen krijgen ermee te maken.

Zit je met iets, heb je een vraag, zoek je hulp, wil je jouw veerkracht versterken of iemand anders helpen? Neem dan zeker eens een kijkje op de gloednieuwe website www.kzitermee.be.

Je vindt er instanties die je zowel fysiek, maar ook via chat, telefoon of mail kan bereiken. Ook organisaties die dichtbij in de regio Zuid-West-Vlaanderen te vinden zijn, krijgen er hun plaats. Afhankelijk van jouw vraag kom je bij de juiste organisatie terecht.

De website is een initiatief van Logo Leieland i.s.m. de steden en gemeenten uit de regio ZuidWest-Vlaanderen en het CAW Zuid-West-Vlaanderen. 

3-voudig winnares van de Gouden Schoen Tessa Wullaert laat als boegbeeld van het Belgische vrouwenvoetbal haar licht schijnen over de 'kzitermee.be'-campagne.