Infomarkten GRUP Leievallei van Wielsbeke tot Deinze

Published on maandag 11 september 2023

De Vlaamse Regering keurde op 14 juli laatstleden de startnota van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) ‘Leievallei van Wielsbeke tot Deinze’ goed. Van 12 september tot en met 10 november wordt een inspraakperiode voorzien.

Iedereen is van harte welkom op de infomarkten die tijdens de inspraakperiode worden georganiseerd. Deze vinden plaats op

  • Maandag 25 september in de inkomhal van het stadhuis, Gemeenteplein 2 in Waregem.
  • Woensdag 27 september in de raadzaal in het Dienstencentrum Leiespiegel te Deinze, Brielstraat 2.
  • Maandag 2 oktober in de raadzaal van het gemeentehuis van Olsene-Zulte, Centrumstraat 8

De infomarkten zijn doorlopend open van 17u30 tot 19u30, maar om alles vlot te laten verlopen, is vooraf inschrijven nodig. Dit kan via RUP Leievallei van Wielsbeke tot Deinze | Departement (vlaanderen.be) of DSI - Detail - Leievallei van Wielsbeke tot Deinze (vlaanderen.be) of telefonisch op 02 553 38 00.

Tijdens de infomarkt krijg je aan de hand van informatiepanelen uitleg over de startnota en kan je vragen stellen aan de opstellers van het plan. Voor wie niet kan langskomen, wordt na de infomarkten een korte ingesproken presentatie ter beschikking gesteld op bovenstaande websites. Op de websites vind je ook alle documenten m.b.t. het GRUP.