Gemeentehuis gesloten vanaf 04/01 - afspraken Burgerzaken en Omgeving in Cultuurcentrum Hernieuwenburg

Published on Maandag 21 december 2020
Gemeentehuis Wielsbeke

Als lokaal bestuur streven we steeds naar een klantgerichte, efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van onze inwoners. Door over te stappen op “werken op afspraak” werd de dienstverlening voor de burger het afgelopen jaar nog verbeterd. Er staan geen wachtrijen meer aan onze loketten, je weet  steeds wanneer we je te woord kunnen staan en hoe lang de afspraak zal duren, …

Aangezien “werken op afspraak” verder uitgebreid wordt en dit een andere manier van werken is, zijn er ook noodzakelijke veranderingen nodig aan de infrastructuur van het gemeentehuis. Het gemeentehuis zal daarom gesloten zijn vanaf maandag 4 januari 2021.

De diensten Burgerzaken en Omgeving en Woonwinkel Wielsbeke verhuizen dan naar het Cultuurcentrum Hernieuwenburg, waar ze gehuisvest zal blijven tot gehele verbouwing van het gemeentehuis rond is, voorzien einde van de paasvakantie.

Alle diensten - behalve burgerzaken - blijven op 4 en 5 januari telefonisch bereikbaar.

Vanaf 5 januari 2021 in de namiddag ben je voor alle dienstverlening (Burgerzaken, Omgeving, Woonwinkel...) welkom op afspraak in het Cultuurcentrum Hernieuwenburg. De medewerkers zullen dezelfde zijn, ook de manier van werken, alleen de setting zal iets anders zijn.

Wij houden je zeker op de hoogte van het verdere verloop van de verbouwingen via onze website en facebookpagina en wij hopen je met trots midden april 2021 te mogen ontvangen in het vernieuwde gemeentehuis!