Leieoeverdag met picknick: schrijf je nu in!

Published on Maandag 25 april 2022
16 juli 2022
Knobbelzwanen in Sint-Baafs-Vijve, winter 2022

Niets zo gezellig als picknicken aan de waterkant! Op zaterdag 16 juli wordt voor de derde keer een picknick aan de Leieoevers te Sint-Baafs-Vijve georganiseerd. Vanaf 11u00 kun je genieten van een picknickpakket samengesteld door een plaatselijke handelaar.

Tijdens de Leieoeverdag wordt het grasplein naast OC Den Aert volledig ingepalmd door verfrissende en rustgevende installaties.

  • Met de installatie ‘Waterpret’ kun je door te fietsen water rondpompen, waardoor het begint te stromen en te spuiten. Er zijn 3 fietsen: één voor volwassenen en grote kinderen, één voor kleine kinderen en een tussenmaatje. Zo is er "pedaal-powerspetterpret" voor jong en oud !
  • Met ‘Bugs Fun’ kun je rustig genieten van het insectenleven, terwijl je zicht hebt op de prachtige Oude Leiearm. Door middel van hendeltjes kun je verschillende leuke effecten rond je doen ontstaan. 

Deze installaties zijn vrij (zonder picknickreservatie) te bezoeken tussen 11u30 en 15u30.

Indien je wenst te picknicken, kan een pakket worden afgehaald tussen 11u00 en 13u00. Het zomerterras aan het André Demedtshuis gaat die dag ook vroeger open.

Inschrijven voor de picknick kan tot vrijdag 8 juli en kost € 20 per volwassenen/€ 10 per kind. 

INSCHRIJVEN