Koop lokaal in Wielsbeke

Published on zondag 01 november 2020
Koop lokaal - samen tegen corona

Samen steunen we de lokale economie!

Restaurants en cafés zijn gesloten door de corona-maatregelen, en winkelbezoeken kunnen pas plaatsvinden onder strikte voorwaarden. Heel wat restaurants en handelaars bieden echter alternatieven: er zijn afhaalmogelijkheden of er kan besteld worden via webshop, waar het 7 op 7 veilig winkelen is. 

Genieten van een heerlijke afhaalmaaltijd of online shoppen? Dat kan lokaal! Ontdek hier de initiatieven van Wielsbeekse ondernemers  

Onze lokale ondernemers wringen zich in allerlei bochten om hun klanten te blijven helpen in deze crisis. Dank je wel daarvoor! 

Heb je zelf een horeca- of handelszaak, een hoevewinkel of korte keten initiatief en staat jouw zaak nog niet op de kaart? Bij deze een warme oproep om jezelf te registreren!

Registreren

Lukt het registreren niet of is de informatie niet (meer) correct en slaag je er niet in deze aan te passen? Stuur dan een bericht naar secretariaat@wielsbeke.be. We helpen je graag verder.

Wielsbeke Geschenkbon

Je kan de lokale economie ook steunen door het aankopen van een Wielsbeke Geschenkbon. 

Met de Wielsbeke Geschenkbon sla je twee vliegen in een klap: enerzijds kies je voor een geschenk dat iedereen leuk vindt, anderzijds geef je de lokale economie een duwtje in de rug.

Het gebruik is bovendien heel eenvoudig. De bonnen ter waarde van 5, 10 en 20 euro, of een combinatie ervan, kan je aankopen op het gemeentehuis (maak je afspraak). De bonnen blijven een jaar geldig. De gelukkige die de bon(nen) krijgt, kan deze gebruiken bij één van de talrijke handelaars die in het project zijn gestapt en die je kan herkennen aan de affiche aangebracht in de winkel. 

Deelnemende handelaars