Komt ut jen zetel!

Published on Maandag 27 juni 2022
Komt ut jen zetel!

Twee jaar corona deed bij velen een liefde bloeien voor die gezellige zetel van waaruit je zalig kon genieten van de zoveelste herhaling op televisie…

Nu is het tijd om de benen te strekken en te herontdekken wat je gemeente jou te bieden heeft! Talloze verenigingen staan klaar om jou opnieuw welkom te heten in hun werking!

Is het tijd om extra kilo’s te verbranden? Dan kun je met jouw energie terecht bij één van onze sportverenigingen met hun enorme aanbod aan verschillende sporten!

Cultuurliefhebber? Waarom ga je niet aan de slag bij één van onze muziek- of theatergezelschappen? En wie weet raak je verkocht bij het zien van alle activiteiten die je kunt beleven bij onze socio-culturele verenigingen!

Ook onze kinderen en jongeren hoeven zich niet te vervelen. Talloze jeugdverenigingen en verenigingen met jeugdwerking staan klaar om hen een ongelooflijke tijd te geven.

Senioren kunnen dan weer terecht bij onze seniorenverenigingen, waar je leeftijdsgenoten kan ontmoeten en deelnemen aan diverse activiteiten. Zo worden er sportieve en creatieve activiteiten, voordrachten, daguitstappen, … georganiseerd. De focus ligt steeds op gezellig samenzijn.

Klaar om uit je zetel te komen? Check hieronder onze verenigingen en meld je aan! Zowel leden als helpende handen zijn van harte welkom.