Neem deel aan de klimaatenquête en maak kans op een Wielsbeke cadeaubon

Published on Woensdag 27 april 2022
27 april 202231 mei 2022
Klimaatenquête 2022

Samen maken we Wielsbeke klaar voor de toekomst

We kunnen er niet omheen, het klimaat verandert. Dit zorgt voor heel wat uitdagingen, ook op lokaal niveau. Denk maar aan drogere zomers, nattere winters en meer hittegolven. Kunnen we daar zelf iets aan doen? Ja!

Om verdere klimaatverandering te beperken, moeten we anders omgaan met energie. Bovendien zullen we ook oplossingen moeten bedenken om met de wijzigingen om te gaan. Lijkt dit onhaalbaar? Niet als we samenwerken!

Om mee deze uitdagingen aan te pakken, ondertekende Wielsbeke het Burgemeestersconvenant voor klimaat en energie. Een eerste stap is de opmaak van het Klimaatplan 2030. Hierbij willen we zo veel mogelijk mensen betrekken. Enkel met de inzet van iedereen - inwoners, handelaars, bedrijven, landbouwers, verenigingen, experten en overheden - kunnen we de doelstellingen halen.

Jouw mening telt! Vul de klimaatenquête in.

Heb jij een visie of goede ideeën voor het klimaatplan? Wat vind jij belangrijk voor Wielsbeke? Wat lijkt jou minder zinvol? Wat wil je zelf doen of doe je al? Geef via de klimaatenquête je mening over lokale klimaatacties en wat we samen kunnen doen. De enquête kan je invullen tot 30 juni en duurt ongeveer 10 minuten. Bovendien maak je door je deelname kans op een Wielsbeke Cadeaubon van €20!

Naar de enquête

Wil je meer doen? Welkom op het klimaatatelier!

Wil je na het invullen van deze enquête samen verder brainstormen en concreter ingaan op acties? Geef dan op het einde van de enquête aan dat je op donderdag 13 oktober (datum onder voorbehoud) wil deelnemen aan het klimaatatelier in OC Leieland (Ooigem). Zo maak jij mee het verschil!