De Wielsbeekse geschenkbon

Een verjaardag, moederdag, een huwelijksjubileum, … hoe vaak hoor je niet zeggen: wat moet ik nu weer kopen, ze hebben al alles? Voortaan behoren dergelijke vragen tot het verleden dankzij de Wielsbeekse Geschenkbon.

Met deze handige cadeaubon sla je twee vliegen in een slag. Enerzijds moet je niet meer dagenlang op zoek naar het gepaste geschenk, anderzijds geef je de lokale economie een duwtje in de rug.

Daarenboven is het gebruik van de Wielsbeekse Geschenkbon heel eenvoudig. De geschenkbonnen ter waarde van 5, 10 en 20 euro, of een combinatie ervan, kan je aankopen op het gemeentehuis en deze blijven een jaar geldig. De gelukkige die de bon(nen) krijgt kan deze gebruiken bij één van de talrijke handelaars die in het project zijn gestapt en die je kan herkennen aan de affiche aangebracht in de winkel. Het aanbod is heel gevarieerd waardoor je de bonnen kan gebruiken in alle sectoren van de Wielsbeekse detailhandel. 

De Wielsbeekse Geschenkbon wordt ongetwijfeld het ideale geschenk zowel om te geven als om te… krijgen.

De geschenkbon is ENKEL te verkrijgen in het gemeentehuis (Dienst Burgerzaken - gelijkvloers). Maak hier uw afspraak.

Lijst van de deelnemende handelaars

Bent u een lokale handelaar uit Wielsbeke en u wenst zich nog aan te sluiten?  Stuur dan een mailtje naar secretariaat@wielsbeke.be. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk de nodige info en uw naam wordt toegevoegd aan de lijst.