De Warmste Week - Een overzicht van de acties in Wielsbeke

Van 18 t.e.m. 24 december strijkt Studio Brussel neer in Kortrijk voor De Warmste Week. Gemeente en OCMW Wielsbeke staan uiteraard 100% achter De Warmste Week. Samen met bibliotheek BIBOX wordt alvast een actie voor het goede doel op touw gezet. En ook verschillende Wielsbekenaren organiseren acties.

Ontbreekt jouw actie onderstaand? Geef een seintje via communicatie@wielsbeke.be, we vullen de pagina graag aan!

Quiz For Life

Medewerkers van bibliotheek BIBOX en gemeente en OCMW Wielsbeke organiseren in het kader van de Warmste Week een Quiz for Life én een snoepverkoop ten voordele van Luisterpunteen openbare bibliotheek voor personen met een leesbeperking. Blinden, slechtzienden, personen met dyslexie, MS- en afasiepatiënten kunnen bij Luisterpunt terecht. 

 

  • Quiz for Life: Op woensdag 11/12/2019 om 19.30u in Lokaal Dienstencentrum Ter Lembeek. We spelen in teams van max. 5 personen. Iedereen welkom! Deelnemen kost 15 euro per team; max. 16 teams kunnen deelnemen. Inschrijven vooraf is noodzakelijk: dat kan bij Veerle (veerle.eggermont@ocmwwielsbeke.be) of Orphée (orphee.vanmarcke@ocmwwielsbeke.be). 
  • Snoepverkoop: Vanaf half oktober worden zakjes zuur, zoet en cuberdons verkocht in de cafetaria van het Lokaal Dienstencentrum, aan de balie van het Sociaal Huis, in het Woonzorgcentrum, de sportdienst, in bibliotheek BIBOX en op het gemeentehuis. Kostprijs per zakje is 5 euro. 
Pannenkoeken

Chiro Aktivo verkoopt pakjes pannenkoeken van 1 kg voor 6 euro. Per pakje gaat 0,50 euro naar Pirlewiet: een vzw die vakanties organiseert voor jongeren en gezinnen in armoede.

Op zaterdagnamiddag 19 oktober zullen leden en leiders Wielsbeke doorkruisen om de pannenkoeken van deur tot deur te verkopen; op zaterdagvoormiddag 26 oktober volgt de tweede ronde.

Wie niet thuis zou zijn en toch pannenkoeken wenst te kopen, kan een mailtje sturen naar chiroaktivo@hotmail.com of telefonisch contact opnemen via het nummer 0488 80 10 85 (Bixente Doornaert). Pannenkoeken kunnen besteld worden t.e.m. zondag 10 november.

De warmste week

Ideal Floorcoverings neemt met zo'n 220 medewerkers deel aan de Warmste Week. Hun goede doel is VZW De Kindervriend uit Rollegem.

Het Warmste Bier

Op 26/10/2019 organiseert Chiro Kris-Kras een streekbierenavond. Per verkocht biertje van Brouwerij Van Honsebrouck gaat er 0,50 euro naar het goede doel: vzw Boven De Wolken.

Op 08/12/2019 staat Chiro Kris-Kras op de kerstmarkt in Ooigem, waar La Chouffe verkocht zal worden. Per flesje gaat er opnieuw 0,50 euro naar het goede doel. 

Waarom 'Boven De Wolken' als goed doel?
Dit jaar zijn er een paar van onze leidingsploeg dicht in aanraking gekomen met deze organisatie. Daardoor willen wij iets terugdoen voor deze organisatie. 

Boven De Wolken
Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto's van je baby, van je nieuwe gezin. Foto's die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto's die je met veel trots aan iedereen kan laten zien. De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. Boven De Wolken doet dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jou en je baby.