Uitbater gezocht voor cafetaria sportcentrum Ooigem (aanmelden voor 01/12)

Published on Donderdag 18 november 2021

De gemeente Wielsbeke is op zoek naar een geschikte uitbater voor cafetaria Leieland te Ooigem. Aanmelden kan tot 01/12/2021.

Cafetaria Leieland Ooigem

De huidige concessie voor cafetaria Leieland te Ooigem wordt vernieuwd. Hiervoor worden kandidaten gezocht, en dit vanaf januari 2022.

Sportcentrum Leieland is vlak naast OC Leieland gelegen en bestaat uit een grote polyvalente sportzaal (3 volleybalterreinen naast elkaar), een dansstudio (100 m²) en een cafetaria op de 1ste verdieping met zicht op het voetbalterrein en de sporthal. De sportdienst organiseert er een minivoetbalcompetitie, naschoolse sport, sportdagen, … Sporthal Leieland is de thuiszaal voor de volleybalclubs, tafeltennis, badminton en diverse minivoetbalverenigingen. Ook de plaatselijke trampolineclub is hier gevestigd.

De concessie voor de cafetaria van sportcentrum Leieland heeft een looptijd van 5 jaar. De start is voorzien voor januari 2022. De uitbating van de cafetaria is vrij van drankleverancier. Kandidaat-concessiehouders kunnen zelf een voorstel van concessievergoeding doen.

Cafetaria Leieland Ooigem
Cafetaria Leieland Ooigem

Infofiche concessie sportcentrum Leieland

Selectieleidraad 'concessie van de cafetaria in sportcentrum Leieland' 01/01/2022 - 30/06/2026

Kandidaturen voor de uitbating van de cafetaria van één of beide sportcentra kunnen tot 01 december 2021 ingediend worden.

Voor meer informatie, contacteer:
Dienst Vrije Tijd, Steven Lefebvre (sportfunctionaris): 056 67 32 50 of vrijetijd@wielsbeke.be