Buitenspeeldag 2024

  • Festiviteit

🌞 Buitenspeeldag Wielsbeke - woensdag 17 april 2024 🌳


Kom en doe mee met de leukste dag van het jaar - Buitenspeeldag! Op woensdag 17 april van 13u00 tot 17u00 nodigen we alle kinderen uit om samen buiten te spelen, te bewegen en plezier te maken. Het wordt een dag vol avontuur, ontdekkingen en nieuwe vriendschappen.πŸŽ‰ Activiteiten voor jong en oud
Van sport en spel tot creatieve activiteiten en natuurverkenning, er is voor elk wat wils tijdens de Buitenspeeldag. Doe mee aan spannende spelletjes, springkastelen, en nog veel meer!


πŸ‘« Verplichte begeleiding
Vergeet niet: Buitenspeeldag is een dag vol plezier, maar geen opvang. Alle kinderen zijn verplicht om begeleiding mee te brengen tijdens het evenement.


🏞️ Locatie: Speeltuin en voetbalplein achter OC Leieland (Guido Gezellestraat 55, 8710 Ooigem)
Ontdek ons speelparadijs achter OC Leieland, waar kinderen vrij kunnen ravotten, spelen en klauteren in een gezellige omgeving.


πŸ…ΏοΈ Parking beschikbaar bij OC Leieland
Komen jullie met de auto? Geen probleem! Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij OC Leieland. Ook is er een fietsenstalling aanwezig.


πŸšΆβ€β™‚οΈ Bereikbaarheid te voet
Voor degenen die te voet komen, zijn er ook toegangspunten via de Wilgenlaan en Beukenlaan.Voor meer informatie en updates, houd de sociale media van Jeugddienst Wielsbeke in de gaten.


We zien je graag op Buitenspeeldag voor een dag vol speelplezier in de buitenlucht!Vergeet niet je UiTPAS mee te brengen! Je kunt punten verzamelen en profiteren van een scala aan leuke omruilvoordelen.

Wanneer

tot

Locatie

Speeltuin achter OC Leieland
Guido Gezellestraat 55
8710 Ooigem (Wielsbeke)

Price

Basistarief: gratis

Links

https://www.wielsbeke.be/buitenspeeldag

Organisatie

Jeugddienst Wielsbeke
Buitenspeeldag 2024

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?